Ние сме КОС България - утвърдена на българския пазар компания с фокус към комплексното обслужване на сгради.

Дългосрочната ни визия за развитие в имотния отрасъл ни мотивира да създадем ново направление в дейността си, а именно КОС Имоти - посредничество и консултиране при сделки с недвижими имоти.

В КОС Имоти са ангажирани отдадени професионалисти с дългогодишен опит при продажби, наеми, дългосрочно и краткосрочно управление. Годините опит които имаме в бранша, ни позволявт да предложим на нашите клиенти многобройни полезни съпътстващи  услуги - правни консултации, имотни проучвания, административно съдействие, услуги по поддръжка имота - почистване, ремонти и др.

Фактът, че разполагаме със собствен юридически отдел, дава възможност за бърза реакция при различни казуси и осигурява допълнително спокойствие и сигурност на клиентите ни.

Имотите, които предлагаме, са ситуирани основно в сгради под наше управление, чиито предимства и недостатъци познаваме в детайли.  Може да разчитате, че поддържаме качествено сградите си и сме създали ред и правила за обитаване.

КОС България се утвърди във времето с коректност и лично отношение към всеки клиент. Това е и водещата стратегия при развитието на новото ни направление - КОС Имоти, както и основното ни предимство пред други конкурентни фирми.

Освен с ВИП обслужване, клиентите от сгради, които управляваме, ползват и преференциални условия при сътрудничеството си с КОС Имоти.

Ще се радваме да бъдем ваш партньор!

Управление и поддръжка на жилищни комплекси и бизнес сгради

Услуги за различен тип жилищни комплекси, бизнес сгради и офиси. Управление, почистване, охрана, поддръжки и др.

Професионален домоуправител

Услуга, подходяща за всякакъв тип жилищни сгради в режим етажна собственост - професионален домоуправител, касиер, почистване, поддръжки и други.

Техническа поддръжка на сгради

Поддържането на добро техническо състояние на сградите, които управляваме е основен приоритет за нас. Ето защо можете да разчитате на КОС България за всякакъв тип технически поддръжки за жилищни сгради и комплекси, бизнес сгради и офиси.

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com