За нас

Ние сме утвърдена на българския пазар компания с фокус към комплексното обслужванена имоти и цялостен сграден мениджмънт. Предоставяме услугите си в сгради в режим на етажна собственост, комплекси от затворен тип, административни и индустриални сгради, офис площи и частни домове, като професионално покриваме целия спектър от дейности, свързани с управление, организация, всякакъв тип поддръжки и ремонти, почистване, поддръжка на зелени площи, снегопочистване, административни процедури и всички други необходими грижи. Развиваме дейността си от края на 2012 г. и към момента управляваме и предлагаме услугите си на над 5000 сгради, комплекси, корпоративни клиенти и частни имоти.

Детайли за дейността ни можете да видите в меню Услуги.

Умен вход - онлайн управление на сгради

КОС България активира нова и полезна за Вас онлайн услуга под наименование Виртуално табло, която ползва платформата на приложението Умен вход, което разработихме със собствен ресурс изцяло за нуждите на нашите клиенти. Това е система, в която разполагате с отдалечен достъп до документи и актуална информация за Вашата етажна собственост. В платформата можете да разглеждате архива с протоколи от общи събрания и финансови отчети, оферти, договори и т.н. В реално време има възможност да се правят справки за плащания и да се подават сигнали онлайн.

Виртуалното табло продължава постоянно да е в процес на разработка и ще бъде надградено с още функции, за да може да се ползва все по-широко за основното му предназначение - онлайн достъп до ресурсите на Вашата етажна собственост. 

Ако вече сте декларирал своя имейл адрес можете да влезете оттук: https://www.umenvhod.com/ui/auth/login/ . Ще получите имейл съобщение, през което трябва да активирате достъпа си. Тази процедура се отнася за всяко устройство, от което искате да осъществите достъп (лаптоп, телефон, таблет и др.), изключва необходимостта от потребителски имена и пароли и е с по-високо ниво на сигурност.

Важно! Право на достъп е предоставено само за собствениците, ползвателите и обитателите, които са декларирали имейл за връзка, като достъпът е именно през този имейл адрес. Трети лица нямат право на достъп до данните за сградата. Също така, Вие няма да виждате информация за други сгради. Във виртуалното табло не се показват лични данни. В случай, че не сте декларирали имейл, можете да го направите допълнително, като отправите запитване.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Защо КОС България?

Доверявайки управлението на Вашия имот на КОС България, осигурявате комфорт и спокойствие на Вас и Вашите близки, гарантирате жилищната си инвестиция и ни давате възможност да спомогнем за справедливите добросъседски отношения.

ДОВЕРЕТЕ НИ СЕ, ЗАЩОТО:

 • Имаме опит в управлението на всякакъв тип сгради, комплекси и индустриални обекти;
 • Бърза реакция при аварийни ситуации и техническа поддръжка от опитни специалисти;
 • Неангажиращ договор;
 • Консултации и препоръки за най-добро и целесъобразно разпределение на вноските и решаване на бюджетните въпроси;
 • Пълна прозрачност и отчетност на финансите на етажната собственост;
 • Кол център и обучени касиери за обслужване на плащанията;
 • Регистриран администратор на лични данни. Разрешение от КЗЛД за предоставяне на лични данни за неизвестни собственици във връзка с управлението на етажната собственост;
 • Гъвкави варианти за разплащане – www.epay.bg, Easypay, банков път, касиер на място;
 • Ползва се специализиран софтуер. Възможност за финансови справки в реално време;
 • Професионално организирано почистване с професионални препарати и пособия. Двустепенен контрол върху почистването;
 • Комплексно обслужване и множество съпътстващи услуги:
 1. домашен майстор
 2. почистване на домове
 3. поддръжка на зелени площи
 4. поддръжка на контрол на достъп
 5. поддръжка на видеонаблюдение
 6. планиране, подготовка и изпълнение на СМР
 7. застраховки на общи части
 8. консултации и множество други услуги
 • Проактивност – обръщаме внимание на проблеми, предлагаме подобрения;
 • Професионално и отговорно отношение на нашия екип;
 • Препоръки от различни наши клиенти;

Работата с нас е предпоставка за постигане на ефективност на разходите за поддръжка на имота. Сътрудничеството с КОС България Ви позволява да развивате предимствата на имота си и да му придадете добавена стойност.

Тук разгледайте детайли за услугите ни, сред които са професионален домоуправител, професионално почистване на домове и офиси, поддръжки и други.

Мисия

Наш приоритет е да допринесем за Вашето щастливо и пълноценно съжителство в общата Ви собственост, а Вашето доверие да превърнем в дългосрочно и ползотворно сътрудничество.

Постигаме тези цели с лична ангажираност, своевременни действия, адекватен подход и отговорност. Ние спазваме европейските стандарти, норми и добри практики в комплексното обслужване на сгради, а дейността ни е съобразена изцяло с разпоредбите на Закона за управление на етажната собственост(ЗУЕС).

Ние сме партньор, който развива Вашите идеи и разработва стратегии за допълнителни приходи от Вашия имот, оправдавайки инвестицията ви в него. Управлявайте имота си разумно и повишавайте цената му!

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com