Поддръжка на зелени площи

Създаването на вашата красива градина е само първата крачка. За да ви зарежда със свежо настроение през цялата година, за нея са необходими редовни грижа и внимание. КОС България предлага абонаментни планове за поддръжка на градини и интериорно озеленяване по индивидуална програма, съобразена вашите изисквания и очаквания.

Нашите специалисти ще дадат обективна оценка на съществуващото положение и ще ви предоставят цялостна концепция за мероприятия по поддръжката напълно безплатно.

Освен обичайното становище за състоянието на декоративната растителност, ние ще идентифицираме болести и вредители, както и мерките за тяхното третиране, при заблатяване на терена ще предложим подходящи мерки за дрениране на почвата, при нужда ще възстановим тревния килим или ще подменим растителните видове, ще се борим с плевелите и ще осигурим навременното им унищожение.

Наш ангажимент ще бъде да ви запознаем със състоянието на поливната система и градинското осветление, да поправим и поддържаме малки архитектурни елементи като беседки, перголи, пейки, водни площи и др.

Разчитайте на нас за цялостна поддръжка и на интериорното си озеленяване. Грижите за домашни цветя се извършват целогодишно при изготвен график.

Изграждане на зелени площи

Като част от комплексните услуги, подходящи за всякакъв тип сгради и имоти, КОС България предлага цялостни решения за вашата градина, двор или зелен кът. Предайте завършен вид на имота си и се възползвайте от услугите ни по изграждане на зелени площи, напоителни системи и ландшафтни решения. 

Процесът по изграждане на зелени площи и градини представлява едно своеобразно разгръщане на готовия проект върху терена, предназначен за изпълнение. Ние разбираме, че това е моментът когато чертежът се превръща в реалност, а идеята в изпълнение и полагаме нужните внимание, усилие и труд, за да постигнем оптимален ефект и хармония.

КОС България разполага с ландшафтен архитект със сериозен опит, екип от амбициозни и трудолюбиви градинари и озеленители, както и модерно и качествено оборудване за изпълнение на услугата.

За информация не се колебайте да се свържете с нас на посочените средства за контакт отдолу или на секция Контакти, а ние ще ви предложим индивидуално решение, съгласно нуждите и очакванията ви.

Проектиране на зелени площи

Зелените площи са свеж акцент към сградата, красив допълващ елемент и място за отдих. Зелената система е от жизнена важност за градската среда. Поради тази причина добавихме към екипа си специалисти еколози и ландшафтни архитекти, за да можем адекватно и навременно да обърнем внимание на проблемите на растителния и животински свят в бетонната джунгла на 21-ви век.

Ние знаем, че при проектиране на зелена площ, частен двор, градина, интериорно озеленяване за комплекса/дома/офиса ви от решаващо значение е вашето лично предпочитание. Ние ще развием вашите виждания и личен вкус, ще проектираме вашия характер и мироглед в сътворяването на личния ви зелен райски кът. Тези първи, но решаващи стъпки в проектирането ще определят посоката при изготвяне на продукта. 

КОС България предлага на своите клиенти услуги, свързани с изготвяне на индивидуални проекти за озеленяване на частни дворове, паркове, обществени зелени площи, хотелски комплекси, покривни градини и много други.
Нашите ландшафтни архитекти ще изготвят подробна документация за всички фази на проектирането.

Нашата концепция е природа

Ландшафтната архитектура включва в себе си познание не само за растенията, но и за взаимовръзката между човека, природата и градската среда, за климата, релефа, почвите и водите, флората и фауната.

Мисията на нашия екип е да украсяваме ежедневието ни с жива материя, да помагаме на природата, която да помага на нас хората. Ние искаме да съчетаем изкуство и полза - с темповете на урбанизиране, индсутриализиране и глобализация, човекът губи връзката с природата и естествената среда, увеличава се и рискът да загубим самата природа.

Като част от цялостната концепция на КОС България, усилията на ландшафтния ни екип са насочени към решаване на проблемите на урбанизираната среда чрез изграждането на покривни и вертикални зелени системи, тъй като вярваме, че това е правилният път за компенсиране на технологичния отпечатък на хомо сапиенс върху природата.

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com