За нас

Ние сме утвърдена на българския пазар компания с фокус към комплексното обслужванена имоти и цялостен сграден мениджмънт. Предоставяме услугите си в сгради в режим на етажна собственост, комплекси от затворен тип, административни и индустриални сгради, офис площи и частни домове, като професионално покриваме целия спектър от дейности, свързани с управление, организация, всякакъв тип поддръжки и ремонти, почистване, поддръжка на зелени площи, снегопочистване, административни процедури и всички други необходими грижи. Развиваме дейността си от края на 2012 г. и към момента управляваме и предлагаме услугите си на над 5000 сгради, комплекси, корпоративни клиенти и частни имоти

Доверявайки управлението на Вашия имот на КОС България, осигурявате комфорт и спокойствие на Вас и Вашите близки, гарантирате жилищната си инвестиция и ни давате възможност да спомогнем за справедливите добросъседски отношения. Наш приоритет е да допринесем за Вашето щастливо и пълноценно съжителство в общата Ви собственост, а Вашето доверие - да превърнем в дългосрочно и ползотворно сътрудничество.

Детайли за дейността ни можете да видите в меню Услуги.

Защо КОС България?

Доверявайки управлението на Вашия имот на КОС България, осигурявате комфорт и спокойствие на Вас и Вашите близки, гарантирате жилищната си инвестиция и ни давате възможност да спомогнем за справедливите добросъседски отношения.

Младият ни, динамичен и иновативно настроен екип ще ви очарова с индивидуално отношение и внимание към всеки детайл.Висококачествените услуги, които предлагаме са съобразени с Вашите индивидуални потребности и изисквания в комбинация с разумни и мотивирани цени.

Важно е да знаете, че КОС България е регистриран администратор на лични данни в Комисията за защита на личните данни(КЗЛД), а разчитайки на стриктната ни отчетност и висока финансова култура, си гарантирате сигурно и прозрачно управление на финансовите средства на етажната Ви собственост.

Работата с нас е предпоставка за постигане на ефективност на разходите за поддръжка на имота. Сътрудничеството с КОС България Ви позволява да развивате предимствата на имота си и да му придадете добавена стойност.

Тук разгледайте детайли за услугите ни, сред които са професионален домоуправител, професионално почистване на домове и офиси, поддръжки и други.

Мисия

Наш приоритет е да допринесем за Вашето щастливо и пълноценно съжителство в общата Ви собственост, а Вашето доверие да превърнем в дългосрочно и ползотворно сътрудничество.

Постигаме тези цели с лична ангажираност, своевременни действия, адекватен подход и отговорност. Ние спазваме европейските стандарти, норми и добри практики в комплексното обслужване на сгради, а дейността ни е съобразена изцяло с разпоредбите на Закона за управление на етажната собственост(ЗУЕС).

Ние сме партньор, който развива Вашите идеи и разработва стратегии за допълнителни приходи от Вашия имот, оправдавайки инвестицията ви в него. Управлявайте имота си разумно и повишавайте цената му!

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com