Умен вход - онлайн управление на сгради

КОС България активира нова и полезна за Вас онлайн услуга под наименование Виртуално табло, която ползва платформата на приложението Умен вход, което разработихме със собствен ресурс изцяло за нуждите на нашите клиенти. Това е система, в която разполагате с отдалечен достъп до документи и актуална информация за Вашата етажна собственост. В платформата можете да разглеждате архива с протоколи от общи събрания и финансови отчети, оферти, договори и т.н. В реално време има възможност да се правят справки за плащания и да се подават сигнали онлайн.
Виртуалното табло продължава постоянно да е в процес на разработка и ще бъде надградено с още функции, за да може да се ползва все по-широко за основното му предназначение - онлайн достъп до ресурсите на Вашата етажна собственост. 
Ако вече сте декларирал своя имейл адрес можете да влезете оттук: https://www.umenvhod.com/ui/auth/login/ . Ще получите имейл съобщение, през което трябва да активирате достъпа си. Тази процедура се отнася за всяко устройство, от което искате да осъществите достъп (лаптоп, телефон, таблет и др.), изключва необходимостта от потребителски имена и пароли и е с по-високо ниво на сигурност.

Важно! Право на достъп е предоставено само за собствениците, ползвателите и обитателите, които са декларирали имейл за връзка, като достъпът е именно през този имейл адрес. Трети лица нямат право на достъп до данните за сградата. Също така, Вие няма да виждате информация за други сгради. Във виртуалното табло не се показват лични данни. В случай, че не сте декларирали имейл, можете да го направите допълнително, като отправите запитване.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com