„80 години "Надежда" – традиции и европейско бъдеще“

27.05.2018
284

Специалната изненада за празника е уникална артинсталация, в която повече от два месеца участват над 80 деца от школите по живопис в ЦИКО „София“. Те са разработили своите идеи за визията и бъдещето на града, в който искат да живеят. Изработени са над 120 рисунки, от които художничката Даря Янкова, ръководител на школата, селектира най-интересните идеи. Елементи от тях стават част от мащабния проект за артинсталацията.

В 60-метровото платно ще бъдат открити както емблематични сгради на района, така и футуристични, модернистични и приказни сгради и цветни пространства. Детското послание е да се фокусира положителната енергия върху запазване на природата и доброто у човека.

Празничният концерт включва  музикален поздрав от Духов оркестър към ЦИКО „София“, филиал „Надежда“, участия на ВТФ „Врабчетата“ от ЦИКО „София“, КСТ ProDance, както и популярни български песни в изпълнение на поп изпълнителката Цвети Радойчева. Гости на празника са лицата на кампанията „Успели българи дават личен пример“, сред които организаторката Диана Миланова и популярните изпълнители Искрен Пецов и Теди Кацарова.

Състави и ансамбли от клубове по народни танци ще се включат с изпълнения и заедно ще поканят гостите на „Най-дългото хоро“ около езерото в  обновения Северен парк.

Специални гости на събитието са фолклорният изпълнител Иван Дяков и ансамбъл „Мераклии“, които ще изпълнят фолклорна китка за почитателите на хубавите български народни песни.

Събитието ще се състои на 28 май 2018г от 17:30 в Северен парк (Главен вход).

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com