Тази година лятното кино стартира от "Борисовата градина"

18.07.2018
612

 За седма поредна година стартира лятното кино на БНТ1, което ще бъде напълно безплатно за всички кинолюбители. Началото ще бъде на 19 юли в "Борисовата градина" в София. Ще бъдат посетени и градовете Самоков, Панагюрище, Пирдоп, Копривщица, Пловдив, Раковски, Ямбол, Стара Загора, Котел, Стражица, Дряново, Априлци, Русе, Исперих, Девня, Варна, Бяла, Бургас, Царево, Созопол и селата Орешак (Троянско) и Лозенец (Бургаско).

 Тазгодишното издание на кампанията ще стартира на 19 юли от 21.00 часа с филма „Посоки“ на режисьора Стефан Командарев. Кинолюбителите ще имат възможността да се срещнат с екипа на продукцията. ПРОГРАМАТА включва филмите „Слава“, „Врагове“, „Жажда“, „Урок“, „8’19’“, както и късометражни продукции от известни европейски режисьори. Лятното кино ще бъде закрито на 8 септември в София с прожекция на филма „Възвишение“ на режисьора Виктор Божинов.

 Вълнения ще има поради завръщането на Лятното кино в Карлово, то е първото възстановено кино в историята на кампанията. Възстановени са още 16 кинотеатъра на открито в градовете Елена, Бяла, Генерал Тошево, Кърджали, Велико Търново, Силистра, Криводол, Поморие, Перник, Ямбол, Плевен, Варна, Шумен, Българово и в селата Черни Осъм и Орешак (Троянско).

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com