С деца на море

28.06.2019
258

Плажът. За някои мисълта за плаж предизвиква усещане за мир и спокойствие далеч от тревогите на ежедневието. За други обаче, по-конкретно за хората с деца, това създава чувство на страх, защото се налага да мислят за всичко, което се налага да вземат със себе си. ВСИЧКО!

Без значение в коя категория се намирате, съветите, които сме Ви подготвили за по-приятен престой, няма да Ви бъдат излишни.

1. Направете гирлянди от гъби за всеки член на компанията. Те ще Ви държат прохлада, когато не сте във водата.

 

 

 

 

 

2. Напълнете няколко балона с вода и ги замразете. Те ще поддържат температурата в хладилната Ви чанта, а след като се размразят, ще може да си спретнете война с водни балони.  

 

 

 

 

3. Хората без деца, които няма да се насладят толкова на войната с балони, могат да използват бутилки с вода. Така ще имате студена напитка в продължение на часове.

 

 

 

 

 

4. Направете дупка в земята и постелете хавлията на бебето в нея. Така то ще спи на по-прохладно и удобно място.

 

 

 

 

 

 

5. Купете си предварително гипс и може да направите отливки на ръчичките и крачетата на децата си, а защо не и на цялото семейство.

 

 

 

 

 

6. Използвайте бебешка пудра за отстраняване на полепналия  пясък. Талкът в нея обира влагата и пясъкът просто пада.

 

 

 

 

 

7. Не купувайте надуваеми басейни, които се нагряват и пукат от слънцето, а вземете със себе си най-обикновена завеса за баня. Изкопайте колкото дълбока дупка искате и готово - Вашият непробиваем басейн е завършен.

 

 

 

8. Сложете малко дребни пари в контейнерче от лекарства и го сложете около врата си. Така парите Ви ще са на безопасно място. Не забравяйте да проверите предварително дали избраната от Вас опаковка не пропуска вода.

 

 

 

9. Използвайте чаршаф с ластик вместо хавлия. Така ще задържите бебето по-далеко от пясъка.

 

 

 

 

 

 

10. Направете си Мохито, а за децата безалкохолна лимонада и ги замразете в пликчета с цип. Така те ще заемат по-малко място в хладилната Ви чанта и ще имате прохладна напитка по всяко време.

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com