Стайни растения и зодии

30.01.2018
712

Овен

 Цъфтящите в огненочервено, розово или оранжево стайни растения носят на Овена успех, щастие и късмет. И тъй като представителите на този зодиакален знак са доста впечатляващи хора, растението не трябва да е с малки размери.
 Подходящи растения: индийска и японска азалия, син здравец, бегония рекс (която ще привлича нови хора и ще направи домът по-гостоприемен).

 

Телец

 Пищно цъфтящите, нискорастящи стабилни растения носят уют, спокойствие, комфорт и усещане за стабилност у родените под знака на Телеца. Сред най-подходящите е каланхоето, което подчертава вътрешната сила и красота, характерни за тази зодия, и помага за изпълнението на най-съкровените й желания.
 Подходящи растения: каланхое, бегония, глоксиния, персийска циклама.

 

Близнаци

 Увивните растения и тези, които имат пищна зеленина са абсолютно необходими за тази зодия. Те помагат за по-бистър ум и нови приятелства. Тези растения подобряват психическото здраве, пречистват енергията в дома и по този начин се превръщат в истински талисмани за приятелство и успешна работа.
 Подходящи растения: папратовидни растения, традесканция, палми, аспарагус.

 

Рак

 Растенията с месести листа и стъбла, които се нуждаят от обилно поливане, са нужни за Раците. Те трябва да подобряват атмосферата в дома, емоционалното състояние на семейството и отношенията с роднините.
 Подходящи растения: алое, фуксия, каланхое, пепромия (тя е подходяща за хора, настроени песимистично, като носи повече любов, радост и оптимизъм).

 

Лъв

 Растенията с ярки цветове помагат на Лъва да успява в работата и любовта. Освен това те му носят добър физически и емоционален тонус. Най-подходяща е обикновената камелия – също като Лъва, тя изисква специално внимание, но се и отблагодарява.
 Подходящи растения: обикновена камелия, гардения, хибискус, мимоза, кала.

 

Дева

 За родените под знака на Девата са подходящи растенията, които дават възможност за развиване на интелекта и сдържане на емоциите. Много подходящи за тях са увивните стайни растения, които са гъвкави, също като Девите, а скиндапсусът сякаш засмуква всички проблеми с въздушните си връхчета, затова всяка Дева би го оценила високо.
 Подходящи растения: Скиндапсус (дяволски бръшлян), фатсия (японска аралия), маргаритки.

 

Везни

 Изисканите растения с изтънчена красота спомагат за хармония в отношенията и затова те са подходящи за тази зодия. В близост до тях Везните усещат съвършенството на живота и развиват усет за баланса му. Сред най-подходящите цветя е хортензията, която помага за безпроблемни отношения, предпазва от завист, ревност и презрение.
 Подходящи растения: хортензия, азалия, крем, хризантема.

 

Скорпион

 На Скорпионите са нужни растения с огромна сила, често и с големи листа, за да могат да получат допълнителни сили и да подобрят уменията си да владеят нещата. Често дори наглед невзрачните растения са изключително привлекателни за Скорпиона, а най-ценна за него е драцената, която го спасява от ненавист, песимизъм, неувереност и му помага да постига целите си.
 Подходящи растения: драцена, гинура, зокум, тигрова фаукария.

 

Стрелец

 Стайните растения помагат на Стрелците за успехи в работата, изпълняване на желанията и придобиване на мъдрост. Например, лимоновото дръвче – то невинаги цъфти в домашни условия, но подобява семейните отношения. Ако все пак успеете да отгледате плодчета, те спомагат за по-добро здраве и финансови резултати.
 Подходящи растения: цитрусови дръвчета, фикус, палма, стрелиция.

 

Козирог

Стайните растения, които помагат за достигане на целите, са най-силните талисмани за тази зодия. Повечето от тях не изглеждат особено интересни, дори може да се каже, че са строги, но са стабилни и силни при подходящи условия. Тези растения помагат да се повиши деловата активност, но и да се съхрани уютът в дома. По-консервативните Козирози стават по-широкоскроени, а нерешителните представители на зодията взимат решения по-лесно.
Подходящи растения: юка, кипарис, туя, кактуси.

 

Водолей

 За Водолеите е важно с какви хора общуват и какви са перспективите пред тях, за да успеят да реализират идеите си. Затова за родените под този знак стайните растения трябва да помагат да видят всичко старо с нов поглед и да им помогнат да премахнат конфликтите в отношенията си.
 Подходящи растения: стайна копривка, абутилон (стаен клен), строманте, паунсетия (коледна звезда).

 

 

Риби

 Докосването до невидимото и усещането за дълбочината на душевността на околните е изключително важно за Рибите. Затова са им нужни растения, които предразполагат към дълги наблюдения и вглъбяване. Така Рибите развиват творческия си нюх и виждат света такъв, какъвто искат – добронамерен и красив.
 Подходящи растения: орхидея, кариота, нарциси, дървото на живота.

 

Източник.

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com