Развлекателен комплекс на име "Света София" на стойност 1.6 милиарда евро предстои да бъде изграден в близост до гр. Елин Пелин

29.06.2015
758

Развлекателен комплекс на име "Света София" на стойност 1.6 милиарда евро предстои да бъде изграден в близост до гр. Елин Пелин от Bulgaria Development Holdings Limited (BDHL), която е собственост на азиатски бизнесмени. Строителните работи ще започнат до края на годината, като мащабният проект би трябвало да се изпълни в рамките на три години, а откриването е планувано през 2018 г.

Архитектурният проект дело на хонконгска компания с огромен опит с всякакъв тип инфраструктурни обекти и сгради, реализирани в близкия и далечен Изток.
Комплексът ще заема 1.3 млн. кв.м на територията на село Мусачево. Целта на инвеститорите е да превърнат комплекса не само в един от най-големите атракциони в света, но и в подходящо място за развитието на семеен, конгресен и бизнес туризъм.

Проектът се състои от хотелски комплекс, конферентен и изложбен център, голфклуб, цяла улица с нощни заведения, ботаническа градина, параклис, изкуствено езеро, аквапарк, мол, казино, спортна арена и детски център.

Източник: www.gradat.bg

Фотограф: Строителство Градът

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com