Предварително включване на парното

03.10.2018
511

Отоплението може да бъде пуснато и преди настъпването на трайно застудяване при желание от страна на всички абонати живущи в етажната собственост. Според нормативната уредба общото включване на парното в столицата може да започне след 3 последователни дни със средно денонощна температура по-ниска от  +12°C и прогноза от НИМХ за трайно застудяване.

Ако Вие и Вашите съседи желаете по-ранно пускане на парното е необходимо да представите в най-близкия Център за обслужване на клиентите заявление и подписано решение от Общото събрание на етажната собственост за пускане на топлоподаването. Прилагането на тази процедура е изцяло в полза на потребителите.

Детските градини, училищата, здравните заведения и обществените сгради също могат да поискат предварително включване на отоплението. За това е достатъчно директорът на съответното заведение да изпрати писмено заявление в обслужващия топлорайон или в централно управление. В София вече има заявени 10 сгради, желаещи да се възползват от услугата. Сред тях са посолства, детски градини и офис сгради.

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com