Отчитането на уредите за дялово разпределени започва

16.05.2020
515

Веднага след отпадането на извънредното положение, „Топлофикация” София ще предприеме дейности за измерване на показателите от уредите за дялово разпределение. Също така, дружеството ще изготви и изравнителните сметки за топлинната енергия за периода между май 2019г. и април 2020г.

Предвижда се във всяка сграда да бъдат поставени информативни съобщения за двете дати на отчета. Също така, дружеството ще уведоми домоуправителите и за графика на отчет, като информацията ще бъде публикувана също на интернет страницата на софийската „Топлофикация”.

За да се спазят епидемиологичните мерки, екипите стриктно ще спазват предписанията за безопасност. Те задължително ще носят лични предпазни средства като маски и ръкавици. Всеки представител на дружеството ще се легитимира посредством своята служебна карта.

Клиентите на столичната „Топлофикация”, които са на реален отчет, ще могат да получават фактурите си с посочени суми за възстановяване още с първите си месечни сметки, след утвърждаване на цените от държавния регулатор.

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com