Оригинални техники за боядисване на стени

18.03.2018
1108

1 Текстурни ролки

Ако искате стените Ви да са изрисувани със симпатична рисунка, може да използвате текстурни ролки. Този метод за украса е много лесен и достъпен.

 

2 Гъба

Нанесете боя по стените и й дайте няколко часа да изсъхне. Отървете се от излишната боя с помощта на хартия, а след това овлажнете гъба и я намокрете в друг цвят боя. Така вече може да започнете покритието с лесно натискане на гъбата към стената.

 

3 Четка с дълъг косъм

С помощта на такъв тип четка може да създадете хоризонтални или вертикални линии, а защо не и хаотични. За целта е нужно да боядисате стената в дадената посока. Препоръчително е използването на лепилна или глазирана боя. Ще получите по-приятен резултат, ако предварително сте нанесли по-светла основа.
 

 

4 Ефект на дървена повърхност

Има специални силиконови инструменти, които ще Ви помогнат да постигнете желания ефект. Боядисайте стената в цвят и я оставете да изсъхне през нощта. На другия ден приложете боя върху устройството и го прекарайте по стената.

 

5 Твърда четка

Нанесете слой светла боя и изчакайте да изсъхне. След това боядисайте в по-контрастен цвят и с помощта на четка с твърд косъм потупвайте равномерно боядисаните части, докато са още влажни. 

 

6 Парцалчета 

Техниката със стари парцалчета е подобна на горната, но крайния резултат е значително по-различен. Важно е да знаете, че памучния плат е най-подходящия материал.
 

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com