Направи си сам коледно дръвче

09.12.2018
847

Направете си красиво и блестящо коледно дръвче от лампички за елха. Може да ги подредите по най-разнообразен начин върху някоя стена. Така те ще внесат коледно настроение, а и няма да заемат много място.

Потопете живи елхови колнки във вода. Така стаята Ви ще се изпълни с аромат на зелена елха. Може да украсите и някое дръвче от саксийните Ви цветя.

Бъдете оригинални и сътворете коледно дръвче от сухи клонки или стари дъски. Може да си поиграете, като ги боядисате или просто осветите с лампички. И в двата случая ще се получи нещо много красиво.

Предлагаме Ви още два начина, по които може да разположите наличните дъски, за да получите възможно най-практичното за Вас дръвче.

Бъдете ЕКО и подредете книгите в дома си пирамидално или просто отрежете стар кашон и използвайте въображението си.

Непотребните кутии от яйца или коркови тапи също могат да се превърнат в оригинална и красива елха.

Направете си приказна елха, използвайки коледни играчки. Може да ги спуснете от тавана или да ги поставите в предварително направени кутийки или цилиндри от хартия.

Гирляндите присъстват във всеки дом и освен на елхата могат да бъдат полезни и в направата на такава. Закачете ги на стената, увийте ги около някоя стълба или специално направена за целта конструкция.

Отново се връщаме на ЕКО темата. В случай, че клонките във вода не са Ви допаднали, то може да ги прикрепите към стената под формата на дръвче. Елхата от шишарки също е един красив и нестандартен начин, с който може да внесете уханието на природа вкъщи.

И за най-нестандартните сме подбрали две елхи, направени от бутилки. Както виждате, за такова дръвче могат да бъдат използвани стъклени или пластмасови шишета.

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com