Модерните цветове в интериора за 2018г.

11.03.2018
535

Цветът на 2018 - ултравиолетово

Тази година на почит са по-ярките и наситени цветове, служещи като акцент в интериора. Цветът на 2018 - ултравиолетово, е топ тенденция, но ако ви идва прекалено крещящ и провокативен, може да го замените с магента, цикламено или някой нюанс на лилавото.

 

Жълта гама

Теракота, охра и жълто са топли цветове, предаващи на интериора спокойствие и хармония. В комбинация с един от тези цветове, може да добавите и най-популярния нюанс на червеното тази година, познат още като Caliente.

 

Преливащи цветове

През следващите 12 месеца ще са актуални преливащите цветове. Наслагването на сиво-зелени нюанси и сиво-бежови са най-популярни, защото те спадат към по-неутралната гама, но пък са стилни, без да са претенциозни.

 

Океанско синьо

Този цвят е едновременно различен, ефектен, драматичен, но също успокояващ и дава дълбочина. Комбинира се най-често с бяло или с натурални тонове и материали. Той е най-популярния цвят за тази година след ултравиолетовото.

 

Класическо черно с акцентни цветове

Класическото черно изглежда много добре, ако го противопоставите с други цветове за акцент. Ако до този момент не сте използвали тъмни цветове в интериора си, може би е най-добре да започнете именно с черното – с него рядко се получават грешки.

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com