Мобилен център за обслужване на клиенти

12.02.2018
289

   В новия пътуващ център клиентите на „Софийска вода“ могат да открият партида или да променят собствеността на съществуваща, да получат информация за нови присъединявания, да подадат самоотчет, да потърсят информация или да подадат сигнал за ВиК услугите, за водомерни, лабораторни и технически услуги, както и справки за отчитане, сметки и безкасови плащания. В оборудваният микробус има осигурена и приемна с безплатен интернет и информация за услугите, излъчвана на ТВ екран, както и система за обратна връзка от клиентите.  

   „Създадохме мобилния център с цел да се доближим до хората. За тези, които живеят в по-отдалечени места. Горди сме, че именно „Софийска вода“ създаде първия подвижен център във ВиК сектора в България. Стремим се да мислим, както за качеството на услугите, които предоставяме, така и за удобството и интересите на клиентите ни“, сподели Арно Валто де Мулиак, изпълнителен директор на „Софийска вода“.

   Мобилният център ще посещава над 20 локации, извън София по предварителен график, който можете да видите тук или да се обадите на безплатния телефон – 0 800 121 21. В сградата на Кметствата на населените места, също има изнесени графици.

   Мобилният център е вторият етап от цялостното модернизиране на клиентското обслужване под мотото „Услуги по вода“, което „Софийска вода“ въвежда. През юни компанията стана първият ВиК оператор с  24-часова безплатна телефонна линия. 

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com