Започна поетапно спиране на отоплението в София

01.05.2019
539

С оглед преминаване към летен режим на топлоснабдяване, започна поетапно спиране на отоплението в столицата. “Топлофикация София” ЕАД уведоми своите клиенти, че от 30 април 2019 г. в изпълнение влиза разпоредбата на чл.3, т. 1 от Наредбата за топлоснабдяване („Топлопреносното предприятие е длъжно да има готовност да предоставя топлинна енергия за отопление от 1 октомври до 30 април.”).

Дружеството напомни на своите абонати, че стартира кампания за отчитане на уредите за дялово разпределение и изготвяне на изравнителните сметки за периода 1 май 2018 г. – 30 април 2019 г. В тази връзка „Топлофикация София” ЕАД призова клиентите си да осигурят достъп до своите жилища, включително и до апартаментите, в които отоплителните тела не се използват или са свалени. „Проверката и отчетът на всички уреди и на водомерите за топла вода ще даде възможност на топлинните счетоводители да изготвят бързо и коректно изравнителните сметки и да не се налага те да бъдат преработвани поради по-късни отчети в отделни жилища”, съобщиха от дружеството.

Всички абонати на “Топлофикация София” ЕАД имат право на две дати за безплатен отчет на уредите от топлинните счетоводители. Посещението на едната от тези дати задължително трябва да бъде в извънработно време. Ако нямат възможност да осигурят достъп до жилището на тези дати, потребителите могат да се свържат с топлинния си счетоводител и да заявят дата за индивидуален отчет, която се заплаща според ценоразписа на съответната фирма.

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com