Започва пролетно почистване на София в три етапа

04.04.2016
597

Столична община чрез Столичен инспекторат организира традиционното пролетно почистване на София. Тази година инициативата ще се проведе на три етапа:

Първи етап: "Аз чистя и пазя моя квартал"- ще продължи до 10-ти април. Предвижда се почистване на прилежащите територии към жилищни сгради, държавни и общински учреждения, паркове, детски и спортни площадки.

Втори етап: "Чиста и зелена София" - от 11-ти до 17-ти април, когато ще бъдат засадени дръвчета в столичните паркови пространства, както и озеленени училищни дворове и детски заведения.

Третият етап :  "Привлекателни и уютни места за отдих и туризъм" - от 18-ти до 27-ми април. Предвижда се почистване на територии около манастири, крайградски места и зони за отдих, озеленяване на свободни площи.

В кампанията досега са заявили участие над 3000 души от различни организации и много дарители. Как да се включите, какво ще бъде осигурено, какво трябва да знаете и още отговори на въпроси можете да намерите на телефон:  9870606, както и на интернет страницата на Столичен инспекторат http://spring.inspectorat-so.org/.

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com