Да посрещнем Новата година с концерт

29.12.2018
752

Миналата година концертът „Сцена под звездите“ събра на площад „Княз Александър I“ повече от 30 000 души, а пред малкия екран му се наслаждаваха повече от милион зрители. Тази година концертът ще се проведе традиционно на същото място и ще започне в 22.00 ч., очертавайки се да продължи половин час след полунощ на 1 януари 2019 г.

Юбилейното 20-то издание на най-голямото музикално празнично събитие в България се организира от Столична община и ще бъде излъчено в програмите на БНТ1 и БНТ4, за да достигне до зрителите в цялата страна, както и до сънародниците ни в чужбина.

За доброто настроение на публиката ще се погрижат любими наши изпълнители, сред които Мариана Попова, Орлин Павлов, Бо Бо, Рут Колева и Стефан Вълдобрев с „Обичайните заподозрени“. В празничната програма ще се включи Софийския духов оркестър с диригент Васил Делиев, танцьорите от фолклорен ансамбъл „Седеф“ с ръководител Десислав Михайлов и солистите на балет „Арабеск“ – Петя Колева и Стефан Вучов.

Водещи на спектакъла ще бъдат Мария Андонова и Стефан Щерев, познати на зрителите от предаването „100% будни“ на БНТ. Режисьор на спектакъла „Сцена под звездите“ е Борис Радев.

В специално заснети видеообръщения, пожелания към публиката ще отправят изявени български спортисти и артисти. За първите минути на Новата година са подготвени и много фойерверки.

През цялата нощ ще се движат столичното метро и част от наземния транспорт. Подробности за линиите и маршрутите на градския транспорт може да намерите на сайта на Столична община и Център за градска мобилност.

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com