Биоразградими опаковки за бира набират все по-голяма популярност

01.07.2016
777

За съжаление както природата, така и животинският свят страда от нашата немарливост. Замърсяването е един от най-глобалните проблеми, свързани със съвременният свят. Пластмасовите пръстени съпътстващи така примамливите през лятото кенчета се оказват враг, както на птиците, така и на морските обитатели.

Нещата могат да се променят много и вече се работи върху това. Една пивоварна компания измисля и предлага революционно решение. Тя открива начин да произвежда 100% биоразградими пръстени за кенчета, които дори са годни за консумация от морските създания. Те се изработени от вторичните продукти на пшеницата и ечемика, които се отделят след процеса на производство на бира. Вече над 150 пивоварни приемат идеята за развитие на отговорното към околната среда производство на опаковки. Компанията е дарила част от приходите си на различни морски екологични организации.

Ние вярваме, че това няма да е единствената стъпка към опазване на околната среда, вярваме, че всеки един от нас ще се замисли с какво може да бъде полезен на природата и как да я опази чиста!

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com