АДУЕС с инициатива за подпомагане на междублоковите пространства

08.10.2019
430

Близо един тон боклук беше събран тази събота от граждани и членове на Асоциацията на дружествата, управляващи етажната собственост в столицата. Така АДУЕС стартира инициативата ‘’Приятели на природата’’, с която има за цел да помогне за поддържането на чистотата на междублоковите пространства.

Инициативата трябва да премине също и през други градове като Пловдив, Варна, Бургас и Велико Търново. Стартът на поредицата организирани почиствания ще се проведе в София, в квартал Стрелбище. Началото ще бъде в 9:30 ч., а сборният пункт ще бъде на ул. ‘’Нишава’’, бл. 44.

‘’За нас тези акции са важни, за да изградят култура и самосъзнание за грижа на междублоковите пространства в гражданите, защото това ще даде повече комфорт и на самите живущи.’’, сподели Ламбро Попов, председател на АДУЕС.

От АДУЕС също заявиха, че ще съдействат с всички необходими материали като ръкавици и чували. Всеки гражданин, който има желание, ще може да се включи и да подпомогне доброто начинание. От своя страна, компаниите, членуващи в сдружението, които оперират на територията на столицата, ще пратят свои представители-доброволци.

Свържете се с нас за безплатна презентация и оферта!

Национален телефон 0700 11 258

e-mail: office@kosbulgaria.com